Instagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildaboman

Veckans modeinspiration och tankar

Måste säga att jag haft lite brist på inspiration de senaste veckorna, men nu känner jag faktiskt att den börjar komma tillbaka! Kanske för att det är black week nu och att jag blev så taggad på att shoppa hehe. Just nu cravar jag flera saker. Jag har dels fått en grej för höga stövlar, och då menar jag inte "overtheknee stövlarna" utan snarare lite lägre stövlar som går lagom upp till knäna. Ett par vita, beiga eller mönstrade, tillsammans med en oversized tröja, lite Ariana Grande stil typ haha men assnyggt.

Plagg i vinyl, är jag fortfarande inne på, vill dels ha en kjol men också ett par byxor med hög midja och ett bälte, såå snyggt. En vit lång kappa med knappar är fortfarande i mina tankar, måste bara hitta den perfekta, samt en puffjacka haha, dels för att de är varma men tycker även det är väldigt snyggt. En sista grej jag blvit kär i är jumpsuits i jeanstyg, liknande den här nedan från na-kd, herregud vad snyggt det är. Tyvärr är det ju inte rätt årstid direkt och känner att den måste vara för sig själv för att vara snygg, så lite onödigt att köpa kanske. Men det var mina modetankar för veckan, ska försöka lägga upp outfitbilder den här veckan samt dela mig av det jag köpt!

1 / 2 / 3

1 / 2 / 3

1 / 2 / 3

Den bästa black week rean måste ändå na-kd ha, 30 % på ALLT? Har redan klickat hem lite plagg och mer ska det bli, men känner att jag får lugna mig lite ifall att det skulle bli en ännu störra rea kommande dagar. Men här ovan är mina favoriter iallafall! Har inte hittat någon annan shoppingsida med bra rea än, men det lär väl komma på black friday.

  • Mode

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229