Vårmodet <3

Min weheartit hittar ni HÄR

1 / 2 / 3

1 / 2 / 3

1 / 2 / 3

Tror jag har fått en bra bild över hur jag ska gå klädd i vår nu faktiskt, och jag älskar alla vårkläder i butikerna just nu. Och jag gillar att det är neutrala färger i år som vitt, beige och svart, föredrar det framför färgglatt som det var mer förra våren faktiskt. Men det är ju verkligen inne med den "gulliga" stilen i vår, söta blusar och toppar t ex, vilket egentligen inte är min stil men jag kan inte låta bli att älska alla gulliga blusar och toppar ändå haha, har liksom redan köpt tre stycken:-) Så det får bli lite inslag av gulligt i min stil den här våren.

Annars är ju kavajer trendigare än någonsin och jag ÄLSKAR det, har ju köpt en brun kavaj som jag kommer använda mycket framöver, men hade varit riktigt fräscht med en helvit. Fatta helvita utsvängda eller raka kostymbyxor, en vit kavaj, någon snygg croptop eller inget under alls, och sen ett par klackar en utgång? Woow. Kavajer passar ju även jättebra som vårjacka när det är lite varmare utomhus.

Något annat som jag iallafall tror är inne i vår är skinn och vinylplagg, kanske inte så vårigt egentligen men det bryter ju lite mot den söta stilen, och det gillar jag ändå hehe ;-) Skinnklänningar, jumpsuits, oversizade skinnjackor, lackade boots och jackor/kappor i vinyl = så FUCKING snyggt. Nu är jag så taggad på att börja planera mina outfits inför Milano!

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229