Världens sämsta år?

Det var ett tag sen nu känner jag? Ber om ursäkt för det men lusten och orken har tyvärr inte funnits där alls på sistone. Idag har jag fått jullov, vilket är såååå skönt, har väntat på detta så länge. Att man nu har ca tre veckor ledighet framför sig känns typ ofattbart. Vi hade iaf avslutning imorse och var tvungen att vara på plats 8.10, vilket var väldigt svårt för mig då jag var på fest igårkväll och kom hem sent. Fick väl ca sådär fyra timmar sömn :) Men jag sov flera timmar när jag kom hem sen istället, väldigt värt.

Men nu är det inte bara lov utan också endast tre dagar kvar till julafton, vilket känns helt sjukt? Har ingen julkänsla alls, denna december månad måste nog varit den minst juliga någonsin, jag har knappt lyssnat på julmusik, knappt julbakat och är jättesent ute med julklappar. Men det ska åtminstone bli mysigt med julafton, att få träffa släkten, äta god mat och öppna julklappar och så.

Det är ju även ett nytt år om ca en vecka, ännu sjukare. Det här året har bara flugit förbi, har inte uppnått typ något jag velat och förstår inte hur det redan kan vara över, trodde man hade all tid i världen men så var det ju inte. Vet inte ens vad jag ska säga om det här året to be honest, är besviken. Har haft många bra moments såklart men i helhet, inte det bästa året. Bättre lycka nästa år hoppas jag. Jag har iaf gjort en slags årsresumé med highlights från detta året, så den kommer upp snart!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229