Vad ska jag göra i framtiden?

Jag vet inte vart jag ska börja med detta inlägg haha, men nu är det några månader sen jag tog studenten. Och jag känner redan att jag är uttråkad ärligt talat... tanken var ju att jag skulle bo här i Linköping åtminstone ett år och bara jobba. Men nu känner jag att jag inte kommer klara av det, jag måste iväg snart alltså. Problemet är att jag är såå splittrad, vill så mycket. Tankarna går mellan att jag ska åka på mindre resor lite oftare samtidigt som jag bor hemma och jobbar här i Linköping, till att jag ska bara leta lägenhet i Linköping, till att jag ska flytta utomlands så snart som möjligt. Vet verkligen inte. Det är också svårt när man helst inte vill göra något av detta själv, om jag ska flytta eller resa länge t ex vill jag ju åka med någon/några, men det är ju nu alla går ut olika håll och man märker att man vill olika i livet, så det är inte så lätt. Men här är iallafall tre grejer jag funderat lite extra på att göra i framtiden:

1. Flytta till Australien. Blev väldigt (som vanligt) inspirerad av Louise Jorge som nyligen flyttade dit med sin bästa vän, och ska bo där i ett år. Australien verkar så coolt och fint, och hur najs hade det inte varit att bo någonstans där det är varmt typ året runt. Sen om jag hade velat plugga eller bara jobba vet jag inte, men det hade verkligen varit en dröm. Det som får mig att tveka är just att det literally är på andra sidan jorden...

2. Flytta till London. Detta är inget nytt, utan det har jag funderat på i ett år typ. London är min absoluta favoritstad och det är verkligen en stad jag hade kunnat tänka mig att bo i. Det som hade känts skönt med att bo i London är att det är så nära Sverige, det känns mycket tryggare liksom. Om jag hade flyttat hit hade jag nog kört på tre månader eller ett halvår, och då jobbat där. Alternativt pluggat men det är ju så dyrt att göra det utomlands, så vet inte... Nackdelen med London är ju att vädret är typ samma som i Sverige, men det hade varit så coolt though ändå.

3. Backpacka i Asien. Hur klyshigt det än låter så låter det också så jävla roligt. För det första har jag aldrig varit i något land i Asien, så bara att få se massor olika länder där hade varit såå coolt, då naturen verkar helt sjuk. Men också att resa så länge och med någon vän eller vänner tror jag hade varit en fantastisk upplevelse. Av vad man sett från andra som gjort detta verkar det ju såå kul. Om jag skulle göra detta skulle det väl antagligen dock inte kunna ske förens nästnästa år typ... dels för att jag skulle behöva spara pengar (min tanke hade ju varit att bara leva life där och inte jobba, och då krävs det ju verkligen att man sparar), men också för att man helst vill vara där under vintern.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229