Vad jag gjort i veckan

Detta är tyvärr de enda bilderna jag tagit den här veckan, så får bli lite gymbilder i det här inlägget haha. Och det beror ju också på att jag inte gjort så mycket den här veckan förutom jobb och träning. Har beställt en hel del träningskläder nu vilket gör mig ännu mer taggad på att träna, det är verkligen så mycket roligare att träna när man känner sig snygg men även bekväm. Har innan haft träningstights som sitter väldigt dåligt, som inte sitter på plats liksom och inte formar benen och rumpan så snyggt enligt mig.

Men nu har jag beställt tre träningstights, en av de är dessa här ovan från myprotein , de var ganska billiga faktiskt och de sitter hur bra som helst! De andra två har jag beställt från gymshark, även lite träningstoppar därifrån har jag köpt, men inget har kommit hem än men är såå taggad på de kläderna. Har kollat runt på massor sidor men tycker gymshark har de absolut snyggaste träningskläderna, så vi får se vad jag tycker! Kanske kan göra en liten haul på det jag köpt? Det jag har kvar att köpa för att göra min träning komplett haha är hörlurar och skor. Får panik över att jag har hörlurar med sladd, verkligen jättejobbigt när man tränar, känns även som man är från stenåldern när man inte har airpods haha?:-) Så funderar på om jag ska köpa antingen airpods eller hörlurar från beats. Behöver också ett par platta skor eftersom det är bättre när man ska göra squats osv.

Idag är jag iallafall ledig och det har varit jätteskönt efter att ha jobbat tre långa pass på raken. Har spenderat min lediga dag åt att gymma och gå runt en stund på stan då jag behövde göra lite ärenden. Sen har jag varit hemma och ätit lunch, duschat och lyssnat på poddar. Ska bara ta det lugnt resten av dagen nu, har typ inte hunnit andas den här veckan känner jag förens nu haha. Har verkligen varit igång med grejer konstant hela veckan så nu ska det bli skönt att ta det lugnt, är även ledig hela helgen och eventuellt även måndag så det blir långledigt för min del faktiskt. Ikväll ska jag träffa Amandha och det lär bli en myskväll, så detta blir en väldigt bra fredag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229