Tips: Nyårskläder

Innehåller affiliate-länkar

Silvriga klänningar

1 / 2 / 3

Förra året hade jag en silvrig klänning, så är kluven över om jag ska köra på det i år igen. Men det finns så många snygga just nu dock, särskilt på na-kd. Så vi får se...

Glittriga klänningar

1 / 2 / 3

Om man inte vill synas lika mycket som man gör i en silvrig klänning, men ändå vill ha något som säger mer "nyår" haha, passar ju dessa klänningar här ovan. Lite mer diskreta men ändå glittriga och snygga <3 Hade en svart glittrig förrförra nyår som jag fortfarande älskar.

Blazer dress

1 / 2 / 3

Asså wow, älskar sådana här klänningar! Så snyggt till ett par höga klackar eller ett par knähöga boots. Ett lite mer classy alternativ, riktigt snyggt.

Jumpsuits

En jumpsuit funkar ju alltid, och dessa här ovan är riktigt snygga. Älskar särskilt den sista från Linn Ahlborgs kollektion.

1 / 2 / 3

Om man inte vill ha klänning...

1 / 2 / 3

1 / 2 / 3

Funderar själv på om jag ska skippa klänning och köra på något annat i år, men är lite osäker. Riktigt snyggt med byxor och kavaj med någon snygg topp under tillsammans med ett par klackar. Även kjol tillsammans med någon glittrig top, eller matchande byxor och croptop, assnyggt! Men som sagt är jag osäker, lutar kanske mer åt klänning för mig, vill typ passa på att ha det då jag aldrig har det vid något annat tillfälle liksom.

  • Mode

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
så mycket snyggt!!nouw.com/erikssontowa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229