Studentfix och schema v.18

Jag har haft en väldigt lugn helg, vilket bara varit skönt. Jag jobbade fredag kväll, sen var jag hemma på kvällen. Igår jobbade jag typ hela dagen och var även då bara hemma på kvällen och tog det lugnt. Idag har jag haft balträning, och resten av dagen har spenderats åt att kolla upp grejer inför studenten. Tror jag har hittat min studentklänning nu och ska nog beställa den idag, kommer bli en klänning som jag tyvärr tror andra också kommer ha, men tyckte den var så fin så orkar inte bry mig om det. Känner inte att det är så viktigt att vara "unik" på just studenten, viktigaste för mig är att jag har en klänning jag känner mig fin och bekväm i. Iallafall så ska jag inte göra så mycket mer idag förutom att jag måste plugga. Tänker att jag kör nästa veckas schema iallafall!

Måndag: Valborg som nog alla vet. Jag ska jobba från 12-17, sen ska jag hem för att fixa mig och senare dra till en hemmafest. Frågan är ju vad man ska ha på sig imorgon? Ingen aning alltså.

Tisdag: 1 maj och då är vi lediga igen (så skönt!!). Plugg måste göras, men annars så ska jag träffa Evelina och Louise, vad vi ska göra är inte bestämt än.

Onsdag: Går i skolan från 8-13, sen ska jag hem ett tag, får passa på att plugga då. Vid 16:30 är det dags för jobb fram till 21.

Torsdag: Skola från 8-15, denna dag händer det en del i skolan. Har kanske prov i mental träning på morgonen, sen ska vi ha en utställning i sociologin och psykologin, och vid 14:30 har jag muntligt nationellt prov i engelska. Direkt efter det ska jag och Hannah åka hem till mig (vi har provet tillsammans) och fixa oss, för några timmar senare är det dags för Gatsby skiva!

Fredag: Kommer antagligen vara väldigt trött men blir nog att ta sig till skolan ändå, tror inte jag börjar förens halv 11 så det klarar man väl av :-) På kvällen väntas ett tre timmars jobbpass.

Lördag: Jobbar 13-18, på kvällen får vi se om jag hittar på något, eftersom jag tog det så lugnt denna helg vill jag gärna göra något nästa! Vill inte festa dock eftersom jag kommer ha gjort det både måndag och torsdag.

Söndag: Balträning redan vid 9 på morgonen... utöver det kommer dagen behöva spenderas till plugg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229