Storstäder - bucketlist

Jag älskar att åka till storstäder, skulle nästan säga att det är den typen av resan jag föredrar bäst! Att bara strosa runt i större städer och shoppa, äta god mat, ta massor najs bilder och uppleva olika miljöer samt få modeinspo hehe, det bästa jag vet. De storstäder jag varit i är London, Paris, Barcelona och Köpenhamn. Och jag vill verkligen fylla på den listan hehe. Så jag tänkte visa er min nuvarande bucketlist på storstäder, inklusive två städer jag varit i men som jag gärna vill besöka snart igen!

Rom

Denna stad har jag drömt om att besöka så länge, och vet ni vad? Jag ska faktiskt åka till Rom redan detta år!! I slutet av oktober ska jag och min familj dit typ fyra-fem dagar. Vi har inte bokat än men resan är åtminstone bestämd! Är såå taggad att få uppleva min första stad i Italien, trots att jag aldrig varit i Italien känner jag på mig att det är mitt favoritland hehe.

Milano

Och nästa storstad jag vill besöka ligger också i Italien, Milano! Trots att jag snart ska till Rom vill jag verkligen till Milano inom en snar framtid. Tror det skulle vara underbart att vara där på våren, så kanske att det skulle kunna bli en vårresa...

Paris

Paris har jag besökt en gång för nästan exakt ett år sedan, och detta har jag skrivit så många gånger men jag är verkligen kär i denna stad. Det finns ingen vackrare stad, och ingen stad som man får så mycket inspiration i. Denna stad är som en dröm bokstavligen, hit SKA jag många många gånger till. Skulle också kunna tänka mig att åka till Paris i vår, har ju upplevt hösten där nästa gång får det kanske bli på våren.

London

Denna stad får jag verkligen aldrig nog av. Rent estetiskt tycker jag Paris är vackrare, och kan tänka mig att Rom och Milano också är det. Men det är något med London som ingen annan stad har, går inte att förklara. Det som är så fantastiskt med London är att varje resa blir olik den andra, trots att jag varit där många gånger finns det så många områden jag ännu inte upptäckt. London är ju så mycket mer än Oxford street och Picadilly circus liksom haha. Hit vill jag åka inom en snar framtid, trots att jag var där senast för ett halvår sen haha. Kanske att detta blir nästa resa med kompisarna? ;-)

New York

Ja vem drömmer inte om att åka till New York liksom? Det var väldigt nära att jag skulle hit med min familj i höst men vi bestämde oss för Rom istället. Men jag ger inte upp hoppet om att få besöka New York. Även om jag har en stor kärlek för de typiska europeiska städerna som ändå har en viss stil, så tror jag att jag hade älskat New York. Åhh vad jag vill dit någon gång!!

Amsterdam

Denna stad har jag faktiskt aldrig riktigt tänkt på, förens nu på senaste. Jag kollade runt på bilder på Pinterest och det verkade så himla vackert! Jag har hört att det ska vara en najs stad att festa i också, så jag tror en resa till Amsterdam hade varit en perfekt kombination med att leva stadslivet samt festa haha.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229