Staten Island & Battery Park

En av dagarna åkte vi till nedre Manhattan, och planen var att därifrån ta gratis färjan till Staten Island för att se Frihetsgudinnan. Även denna dag hade vi tur med vädret, helt ärligt hade vi faktiskt bra väder varje dag, såå glad över det. Man fick en jättevacker utsikt från färjan, och det var coolt att se Frihetsgudinnan, men man kom ju inte nära så att säga haha. Såg den på långt avstånd, och den var verkligen mindre än vad man tänkte sig. Men kan ändå rekommendera att ta denna färja eftersom det är gratis plus att man får se en jättefin utsikt!

Tillbaka på Manhattan igen efter att få ha tagit en ny färja från Staten Island (lite segt men det gick smidigt faktiskt). Då gick vi omkring i Battery Park och kollade oss omkring samt tog bilder. Kan tänka mig att det är mycket finare där på våren eller sommaren när det är grönt, för själva parken var inte jättespeciellt tycker jag.

Härifrån fick man en väldigt fin bakgrund dock med alla höghus!! Var ändå väldigt mysigt att vara där eftersom solen sken, ser dock ut som att det var varmt utifrån bilderna men det var det verkligen inte hahah, frös som bara den.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229