Instagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildaboman

Söndagstankar

Hej på er, hur har er helg varit? Min har varit både bra och dålig måste jag säga. Jag hade en jättebra dag i fredags och jag, Amandha och Hermine hade jättekul på kvällen när vi förade. Dock var det dött på stan när vi väl kom ut så det vart ingen lång utgång tyvärr, lite tråkigt men kändes onödigt att betala för inträde om det ändå inte var något folk. Tanken hade ju varit att jag skulle ut lördagkväll också, men det blev inte så.

Så igår hade jag faktiskt inte en bra dag/kväll alls om jag ska vara ärlig. Jag har insett att jag har sådan jäkla pms, så jobbig att den verkligen påverkar mig starkt. Det känns ärligt som jag har en vecka som är lugn i månaden, annars är det alltid problem. Jag blir så himla känslosam och lättirriterad, och har jag väl fått den känslan går den liksom inte bort, det är så svårt att vända dagen. Så igår när jag helt plötsligt inte hade några planer en lördagskväll och typ tvingades vara själv hela kvällen (låter lite dramatiskt vilket det inte är men jag kände lite så där och då) vart det väl lite för mycket för mig. Jag har allmänt inte haft turen med mig på sistone, och med på sistone menar jag de typ två senaste månaderna. Det känns som jag verkligen försöker få saker och ting att bli bra och vara positiv men världen går ständigt emot mig liksom, förstår ni vad jag menar? Det är egentligen småsaker, men det blir stort i det hela och jag börjar bli trött på det faktiskt.

Jag önskar lite att jag gick sista året på gymnasiet igen, absolut att jag var väldigt stressad i perioder. Men jag var åtminstone en verision av mig själv som jag gillade. Jag pluggade, presterade bra i skolan, jobbade nästan varje dag efter skolan, lade ner tid på bloggen, var kreativ, och samtidigt hittade jag på roliga saker typ hela tiden. Förstår inte riktigt vad som hänt efter studenten...som att jag tappat all motivation och energi. Men jag försöker intala mig själv att jag bara är i en svacka, att det snart kommer vända, att kanske nästa år kommer vara "mitt år". Och under tiden får jag försöka så gott jag kan att göra det bästa av tillvaron typ, fortsätta kämpa bara.

Det var skönt att få skriva av sig lite, hoppas att jag inte är själv med att känna såhär hehe, man känner sig lite galen typ som mår dåligt över egentligen ingenting. Det är svårt att förklara för andra vad det är liksom. Men nu är det ny vecka snart och då ska jag ta nya tag <3

Tre låtar av bästa Ariana som jag lyssnat på idag, känns lite bättre då<3

Gillar

Kommentarer

JosephineBoman,
❤️