Sommarlovet 2017

Sommarlovet inleddes med en fest kvällen då vi slutade, två dagar efter åkte jag och Gustav till Jönköping för att vara hos farmor. Väl där så åkte vi till Visingsö och vi åkte även till A6, shoppade dock inget för utbudet var inte det bästa haha. Men det var väldigt mysigt iaf!

Första veckan av mitt sommarlov gjorde jag verkligen ingenting, låg typ hemma i en vecka och bara chillade typ. Men på helgen var det iaf midsommar vilket vart en jättekul kväll!

Innan Bråvalla var jag och mamma ensamma hemma några dagar vilket var jättemysigt, vi gick ut och åt på Taket och hade myskvällar framför olika filmer. Sen var det dags för Bråvalla vilket vart såå lyckat, lätt det bästa året av de tre år jag vart där!!

Efter Bråvalla hade jag ca två veckor där jag inte riktigt gjorde något speciellt. Först och främst vart jag sjuk efter Bråvalla så låg hemma i några dagar och gjorde absolut ingenting. Men utöver det så träffade jag kompisar här och där, gick ut på krogen med Hannah innan hon skulle iväg till Grekland.

Åkte till Norrköping med mamma över dagen, var så himla fint väder den dagen. Tror inte jag köpte något men att bara strosa runt där var hur mysigt som helst.

Middag på Brasseriet med familjen innan vi skulle skiljas åt då jag och mamma skulle till Spanien och pappa och Gustav till Gothia cup.

Spanienresan sammanfattad i bara några bilder, men ni har förhoppningsvis redan sett alla då jag bloggade ca varje dag under resan. Som sagt var jag och mamma själva i en vecka innan pappa och Gustav kom. Det var iaf en helt underbar resa, saknar det redan väldigt mycket.

Första som hände när jag kom till Linköping var att jag gick på ett poolparty, som jag inte har några bilder från riktigt förutom den fina på hästarna här. Det var iaf en jätterolig kväll, dagen efter träffade jag Amandha och åt middag på Legends!

En jättemysig kväll med Hannah och Amanda, middag på taket och drink på Legends <3

Utgången förra helgen. / Myskväll med Evelina och Louise <3 / Från en promenad en av de få soliga varma dagarna i Sverige

Från denna veckas födelsedagsfirande av Hermine!

Ännu mer födelsedagsfirande, denna gång för Sofia! Drömmig mat som jag vill äta igen!!

Sist men inte minst min och Hannahs Stockholms-vistelse. Vi hade verkligen så himla mysigt och åt så god mat, måste börja åka till Stockholm oftare, älskar den staden.

Sammanfattningsvis ett lyckat sommarlov!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229