Instagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildaboman

Sommaren 2018 - recap

Studentresa till Rhodos

Jag räknar sommaren från till och med juni till augusti. Och det som enligt mig inledde sommaren, då skolan för vår del var över, var studentresan till Rhodos. Detta var nog den roligaste veckan i mitt liv. Det enda vi gjorde var att sola, bada, äta god mat och festa, sju dagar i rad haha. Det tog på krafterna och blev ju ganska så rejält sjuk på min studentvecka, men det var faktiskt värt det. :-)

Jag tog Studenten

Veckan efter Rhodos var det dags för studentvecka, och som sagt var jag tyvärr sjuk den veckan, och lyckades väl antagligen smitta alla mina kompisar. (Har fortfarande dåligt samvete haha) Tror inte det var någon som lyckades komma undan att bli sjuk. Jag hade dock tur, då jag var sjuk de första dagarna men blev bättre framåt studentdagen. Så den 15 juni tog jag studenten och det var den lyckligaste dagen i mitt liv, mådde så himla bra och det känns sorgligt att man aldrig kommer få uppleva den dagen igen.

Minitrip till Söderköping

Efter studenten kom lugnet efter stormen, från att ha haft två fullspäckade månader med studentskivor, bal, studentresa, studentvecka och studentdagen, var nu allt över. Det jag gjorde den första veckan var att jobba nästan varje dag, varvat med att bara ta det riktigt lugnt. Ett litet tag efter åkte jag, Hannah och Amanda till Söderköping över dagen, gjorde det klassiska; Smultronstället och klättra upp för berget för att sen ta bilder vid utsikten. En väldigt mysig dag!

Weekend i Stockholm

Och bara några dagar efter åkte jag och Hannah till Stockholm. Vi bodde på hotell en natt och fick ett väldigt fint hotellrum med ett fotovänligt fönster hehe. Det vi gjorde i Stockholm var iallafall att shoppa, ta en drink på TGIF och slutligen äta middag på Tures. Verkligen en jättebra helg, sådant borde man göra oftare.

Spanien i tre veckor

Efter Stockholm var jag hemma lite mer än en vecka och bara jobbade, träffade lite vänner men annars hände inget speciellt. Men sen var det äntligen dags att åka till Spanien, där jag skulle spendera hela tre veckor med familjen. Denna resa var underbar, och så avkopplande! Och min bästa fotoresa hittills haha, så nöjd med alla bilder jag fick och har fortfarande bilder kvar att lägga upp på Instagram (förstår om ni är trötta på mig). Kanske beror detta på att jag använde min nya kamera varje dag, har fått så mycket bättre bilder tack vare den och mitt fotointresse har bara ökat, bästa presenten <3

Köpenhamn

Efter Spanien började jag direkt på mitt nya jobb, hade fyra introduktionsdagar direkt efter jag kom hem, och på fredagen åkte jag till Köpenhamn med Hannah och Amanda! Detta var precis som Rhodos en av de roligaste resorna jag gjort, vi var där i fyra dagar och vi hade så jävla kul och mysigt. En resa varvat med fest, äta god mat, tivoli, och bara strosa runt på stan. Helt perfekt enligt mig.

Utöver många resor och minitrips till andra städer har jag jobbat mycket den här sommaren. I början av sommaren tre veckor på mitt gamla jobb, och efter Spanien har jag jobbat nästan varje dag hela augusti på mitt nya jobb. Men jag trivs på jobbet och har äntligen börjat komma in i det, och känner att jag kan jobba här i höst. Men sammanfattningsvis har detta varit den bästa sommaren någonsin, det enda som fattades var en Bråvalla festival, och att jag hade fått umgås mer med mina vänner såklart vilket var så svårt eftersom alla jobbar olika tider. Men det är ju tyvärr så det kommer se ut framöver, välkommen till verkligheten liksom :-) Men jag har aldrig varit så lycklig som jag varit den här sommaren ärligt talat, väldigt tacksam över det <3

Gillar

Kommentarer