Som en polkagris

Väldigt många bilder från min outfit igår, men här ser ni iallafall en av klänningarna jag beställde från zaful. Är helt kär i den här klänningen, älskar både modellen, färgen och mönstret. Får lite polkagris vibes av det vit/rosa mönstret haha, men det är fint tycker jag :-D

Igår åt vi på en japansk restaurang och det var verkligen jättegott. Åt vårrullar, kycklingspett och ris. Den enda nackdelen var att de var inomhus, föredrar att det finns en uteservering när det väl är varmt ute, men annars var restaurangen riktigt bra.

Idag kände jag att jag inte orkade ta mig till någon strand och vara i solen. Så min familj åkte utan mig och jag är kvar i lägenheten och bara tar det lugnt. Tror jag dock ska ta mig ner till poolen snart så att jag har gjort något "vettigt" idag iallafall, men åtminstone ska vi ut och äta ikväll, vet inte vart än dock men vi får see. Medan jag är här och inte har så mycket att göra kanske jag ska försöka göra lite blogginlägg, som inte bara innefattar min outfit och vad jag gjort under dagen... får se om jag kommer på något. Vi hörs sen iallafall!

Gillar

Kommentarer

amandasvalin
amandasvalin,
Så fin klänning!😍 har oxå varit exakt där du är på bilderna det är så fint där!nouw.com/amandasvalin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229