Slask, regn och grått

Usch vilken dag, vill inte säga dålig men den har bara inte varit najs haha. Började liksom dagen med att jag försov mig så hade jättelite tid för att hinna med bussen. Sen var bussen 10 min sen också, så slutade med att jag kom lite sent till skolan pga det. Och sen har det varit det äckligaste vädret idag, bara SLASK, värsta vädret jag vet ärligt talat. Då har jag det hellre som det var igår, iskallt med is och snö.

Som tur är slutade jag redan vid 1 idag så behövde inte gå igenom den här dagen så länge iallafall. Efter skolan tog jag direkt bussen hem, fixade i ordning i mitt rum då jag lämnade det kaos på morgonen. Sen gick jag mot affären och postade ett paket och köpte en nocco. Har sen dess kollat på youtube, lyssnat på poddar och skrivit på en inlämningsuppgift. Ska alldeles strax ta på mig träningskläder och gå ut och springa, sen ska jag fortsätta träna hemma. Och resten av kvällen kommer spenderas åt plugg!

Imorgon har jag en ganska lång dag i skolan men åtminstone får jag lite sovmorgon då min första lektion är inställd. Men jag längtar tills imorgon, för då ska jag få min studentmössa!! Är så taggad, är dock osäker på hur jag designade den, vet inte om jag ångrar mig lite, men man ska kunna byta den så i värsta fall får jag väl göra det. Sen är det ju också lön imorgon, måste dock spara undan exakt allt men ändå najs <3

Men vi hörs nu ska jag ta tag i träningen, bye <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229