Sista kvällen

Igår var sista riktiga dagen och kvällen här. Vi åker hem imorgon bitti men idag kommer vi mest packa, städa osv, samt tror jag vi ska äta middag i lägenheten. Så alltså var nog igår vår sista middag i Campoamor. Vi valde att gå till vår favoritrestaurang Los Angeles, eller okej vår bästa matupplevelse var faktiskt på en annan restaurang, men Los Angeles hade helt klart den finaste miljön, och god mat såklart. Detta hade jag på mig igår, men kommer komma fler outfitbilder i ett annat inlägg!

Inredningen är såå fin, och utsikten ännu finare <3 Så ni kanske förstår varför vi valde att gå till den här en andra gång hehe.

Slutligen lite kvällsbilder. Efter restaurangen gick jag och mamma till en Beach club haha, där det var restaurang men även en väldigt stor bar men typ också en nattklubb. Mamma och pappa hade varit där själva innan och tyckte jag skulle se det så då gick jag och mamma dit, vi tog en drink och satt där en stund och sen gick vi. Det var ett ganska ungdomligt ställe kan man väl säga haha, men väldigt fint. I mitten fanns en pool och runtomkring satt folk vid runda bord eller solsängar och drack drinkar.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

amandasvalin
amandasvalin,
Vart är kjolen ifrån? så sjukt snygg😍nouw.com/amandasvalin
hildaboman
hildaboman,
Tack! Den är från Zara💕nouw.com/hildaboman
EdonaCallaku
EdonaCallaku,
Såååå fin du är! O älskar outfiten😃nouw.com/edonacallaku
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229