Sick

Hej!
Idag har inte varit en bra dag alls. Den började väl helt okej, ingen stressig morgon och på vårt hål satt vi ute i solen vilket var så himla skönt. Men inte lång tid efter började jag må väldigt dåligt, jag kände egentligen av detta lite igårkväll redan men tog det inte så allvarligt. Jag började känna mig onormalt frusen, mitt huvud bara dunkade och all min energi bara rasade från kroppen. Sen har jag faktiskt haft ont i halsen några dar så borde kanske sett det som ett varningstecken. Att genomlida mattelektionen med feber var inte kul kan jag säga, jag åkte hem sen iaf och tog direkt en panodil och sov i nån timme.
Tanken var att jag skulle åkt tillbaks till skolan för att göra mitt muntliga np i spanska men asså det var omöjligt, mådde så dåligt. Kunde inte röra en muskel typ.
Nu ikväll mår jag som tur är bättre, har hunnit jobba, skriva massor på min svenska uppsats faktiskt samt gått till Ica och postat paket och köpt halstabletter (och choklad, tyckte synd om mig själv) Så nu ska jag ta det riktigt lugnt resten av kvällen så jag kan ta mig till skolan imorn.
Hoppas er dag varit bättre än min, vi hörs sen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229