Instagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildaboman

Shoppingdag = katastrof

Ojojoj vilken kväll. Otur kommer alltid i tre eller hur var det? Vi skulle som sagt till ett köpcenter och jag trodde ju då att vi skulle tagit en taxi dit :-) Men ne mina föräldrar ändrade sig och bestämde sig för att vi skulle gå hela vägen i 30 graders värme. Som jag skrivit innan tål jag inte för mycket värme så fick ett litet utbrott så att säga. Vart på sjukt dåligt humör då det inte blivit som planerat, klarar inte av sånt asså. 

Det blev bättre sen när shoppingen satte igång och jag hittade faktiskt en del som jag är väldigt nöjd med! Så något positivt fanns det iaf. ;-)

Det andra dåliga som hände var vårat restaurang besök, det blev hemskt. Miljön var så sjukt jobbig, det var så mycket ljud runtomkring så man hörde inte varandra. Våran mat tog jättelång tid att få och aa... det vart misslyckat helt enkelt.

Tredje var då när vi skulle hem som inte var lika hemskt, men kön till taxin var väldigt lång, till skillnad från var den var när jag och Hannah skulle ta taxi. Så blev en del väntetid.
Såå, slut klagat. Detta var inte min dag, igen. Herregud vad händer egentligen, ingenting är med mig just nu.
Men men, vi hörs imorgon, puss och godnatt.

Gillar

Kommentarer