Senaste dagarna & midsommar

Lite bilder från de senaste dagarna, första bilden från i onsdags när åt middag med Evelina. Andra bilden från i torsdags när jag och Amandha satt på Cok najs (faktiskt första gången, måste gå dit oftare!). Och sen lite selfies i spegeln innan gymmet.

Skulle kanske tänkt på att ta bilderna innan folk börjat äta haha men men :-)

Och i fredags var det ju midsommar!! Vilket verkligen inte gick att missa på Instagram, det enda man såg var folk ute på sina lantställen med kransar i håret:-) Skönt att det är över känner jag lite haha. Nej men jag gillar midsommar, alltid härligt med en högtid som bara går ut på att umgås med vänner/familj, dricka och äta god mat. Sen har jag inte riktigt någon tradition för midsommar, varken i familjen eller med vänner. När jag var barn hade vi det, då var vi alltid på mormor och morfars lantställe och var hela släkten där. Men de senaste åren har alla år varit helt olika för min del haha, men det gör inte så mycket. Någon gång i livet kanske man skapar sig en ny tradition.

Det här året var jag iallafall på 20-års fest för Louise och Julia, vi var hemma hos Louise och de hade gjort så fint med all mat och pynt. Så vi åt jättegod mat, körde 7-kamp, lite dryckeslekar och hade det jättetrevligt helt enkelt! Det som är skönt med midsommar är ju att man startar igång mitt på dagen vilket också gör att man kommer hem relativit tidigt, så jag var hemma vid halv 2 ungefär och kollade på lite serier oså innan jag somnade haha.

Igår var jag verkligen helt slut exakt hela dagen, låg verkligen i sängen från morgon till kväll typ. På kvällen tog jag dock en promenad då det var så härligt väder ute, finns ju inget finare här i världen än sommarkvällar?? Något jag spenderade hela dagen igår åt var också att se en hel säsong av Good Girls. Ni MÅSTE se denna serie asså, fyfaan vad bra den är. Jag funderar seriöst på att se om allt igen (det finns två säsonger) för att den var så bra, men också för att jag inte var lika fokuserad på första säsongen hehe. Den handlar om tre vanliga mammor som bestämmer sig för att råna en affär för att de alla behöver pengar, och efter det eskalerar allt och de hamnar i kriminalitet. Den är både rolig, såå spännande och dramatisk, perfekta kombon enligt mig när det gäller serier. Får lite Desperate Housewifes vibbar av den vilket är min all time favoritserie.

Men nog om det, idag har jag också tagit det lugnt men snart ska jag nog antingen åka till gymmet eller bara springa runt ån, lutar nog mer åt en löprunda idag faktiskt. Sen ikväll ska jag träffa Hannah och Amanda och vi ska ha myskväll<3 Om vädret håller sig som det är nu går vi nog ner till en badplats och sätter oss där, myys. Hoppas ni haft en bra midsommarhelg, så hörs vi snart igen! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229