Schema v.42

Nu har det ju gått två dagar av den här veckan redan så jag är lite sent ute, men vi kör ändå! Detta är veckans planer, inte en speciell vecka direkt då jag har inte så mycket planer, men en väldigt intensiv jobbvecka.

Måndag: Igår jobbade jag från 7-13:30, hade en relativt jobbig jobbdag också så tur att jag slutade tidigt. Efter jobbet var jag hemma hela dagen och kvällen, var ute och sprang, nätshoppade lite hehe och chillade.

Tisdag: Idag har jag jobbat från 7-16, så ett låångt pass, men ändå ett betydligt bättre än gårdagens. Kom hem för ca en timme sen och har inte hunnit med så mycket direkt haha. Planer för kvällen är att gå ut och springa igen, och sen åka och köpa thaimat, och sen chilla framför teven!

Onsdag: Jobb 7-15. Sen ska jag hem och fixa mig, och sen åka och träffa Hannah och Amanda! Vet inte riktigt vad vi ska göra än, men tror det lutar åt en fika eller så, oavsett ska det bli väldigt mysigt att träffas igen.

Torsdag: Jobb 7-15 igen. Efter jobbet ska jag träffa Evelina, vad vi ska göra vet jag inte heller än men säkert också fika/mat ;-)

Fredag: Tro det eller ej men ännu en ledig fredag? Jag har inget planerat för denna dag än så länge, men av vad jag vet nu så tänker jag att det blir en lugn dag, kanske något träningspass, men annars inget speciellt. På kvällen är det personalfest på jobbet men jag har inte bestämt om jag ska gå än, så vi får se!

Lördag: Och detta är anledningen till att jag tvekar på personalfesten; jobbar nämligen från 7-12. Var länge sen jag jobbade helg nu så det känns lite extra jobbigt, har blivit van vid att vara ledig helger hehe. Men jag slutar ju tidigt iallafall! Resten av dagen och kvällen är inte planerad än.

Söndag: Jobbar igen, denna gång 7-16... herregud hur ska jag palla detta. Men men, resten av den dagen kommer jag bara ta det lugnt som ni kanske förstår :-)

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Hima skönt med en ledig fredag! Ha det SÅ bra i veckan <3nouw.com/emmaengstrom
hildaboman
hildaboman,
Ja verkligen! Men detsamma<3nouw.com/hildaboman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229