Schema V.39

Hej! Jag kom hem från jobbet för ca en halvtimme sen och har sen dess bara ätit middag, och kollar just nu på Paradise Hotel. Snart ska jag gå och lägga mig då jag ska upp jättetidigt imorgon, ett jobbpass vid 07 väntas nämligen. Idag har det varit så extreeemt kallt, blev verkligen chockad, har frusit ihjäl hela dagen. Så kanske dags att börja inse att hösten är här och klä sig inför det :-) Men jag tänkte gå igenom veckans planer nu, som utlovat! ;-)

Måndag: Idag har jag varit hemma på förmiddagen och bara tagit det lugnt, vilket varit behövligt. Och sen åkte jag till jobbet framåt eftermiddagen och jobbade kväll. Mer än så har inte hänt!

Tisdag: Jag jobbar från 7-13, så jag slutar tidigt iallafall vilket känns jätteskönt! Sedan ska jag hem och fixa mig, samt ta det lite lugnt. Senare på dagen ska jag in mot stan och fika med Hannah och Amanda, ska bli jättemysigt <3

Onsdag: Jobb från 7-15, sen ska jag hem en stund och ungefär samma tid som dagen innan ska jag in mot stan igen haha. Denna gång blir det en fika med Clara, Linnéa, Sofia och Sofia. Myyys!

Torsdag: Ett lite längre jobbpass denna gång, 7-16. Och resten av dagen blir det nog att bara ta det lugnt, antagligen sova resten av dagen haha om jag känner mig själv rätt...

Fredag: Sista jobbpasset för veckan och denna gång ett kort, 7-12! :-) Sen ska jag bara chillaaa hela dagen fram tills att det blir kväll. Då är det dags för utgång äntligen, något man saknat haha, det blir antagligen att åka till Norrköping för att festa. Utöver det är planerna lite oklara men utgång ska det bli iallafall.

Lördag: Leedig, längtar redan... under dagen har jag inga planer men jag tror jag bara kommer vilja ta det lugnt. På kvällen blir det middag med Clara, Linnéa, Sofia, Sofia och Simon (tror vi kom fram till det iallafall hahah).

Söndag: Ledig och det ska jag ta till vara på och bara chilla, eventuellt träna också om min förkylning blivit bättre.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229