Schema v.16

Måndag: Började med en lektion vid 10 då vi kollade på teater, just nu har vi hål fram till halv 3 så vi sitter på Espresso House. I eftermiddag har jag en lektion (om den inte blir inställd förhoppningsvis...) Sen ska jag jobba fram till 21 :/

Tisdag: Skola från 8-16, innefattande nationella prov i engelska och ett väldigt långt hål, känns ju väldigt segt. Efter skolan ska jag jobba igen fram till 21.

Onsdag: Kortare skoldag då jag slutar 13, efter skolan får jag se vad som händer. Måste plugga iallafall, om jag fixat mitt gymkort tills dess tänker jag gymma.

Torsdag: Går i skolan från 8-16, och sen ska jobba till 21. Känns ju väldigt segt att jag ska vara inne hela denna dag eftersom det ska vara typ 23 grader...

Fredag: Hur skoldagen ser ut är oklart, har antingen ingen skola alls eller en lektion på eftermiddagen, hoppas den blir inställd så man slipper åka in för endast en lektion. Annars så är planerna eventuellt att träffa Evelina och Louise på dagen. På kvällen ska jag äta på restaurang med Clara, Sosso, Linnéa, Simon och Zoe för att fira mig lite i efterskott.

Lördag: Jobba från 13-18, sen ska jag träffa Hannah, vad som är planerat vet vi inte än haha.

Söndag: Balträning, utöver detta lär det bli plugg och kanske träning.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229