Schema för V.7

Har tjatat överallt om detta men gud vad jag saknar mitt lite längre hår :/Tycker det var väldigt fint när jag hade lockigt, nu går mitt hår till axlarna nästan när jag lockar det... aja det växer ju ut som tur är. Nu tänkte jag dra veckans schema, tycker det är en bra start på ny vecka att rada upp sina planer. Sen kanske ingen som läser det här bryr sig så mycket men jag tycker konceptet är rätt kul iallafall.

Måndag: Enda planerna jag har är att gymma med Hannah på förmiddagen, och utöver det BARA plugga plugga plugga. Ska bli helt klar och förberedd med mitt engelska tal, ha pluggat inför sociologi seminariumet och skrivit så mycket som möjligt på mitt GA.

Tisdag: Har en lång och hektiskt skoldag som innefattar engelska tal (nervous af) och seminarium i sociologi. Efter skolan ska jag direkt till jobbet för ett sista jobbpass på ett tag, egentligen hade det varit bra om jag inte jobbade på tisdag, men behöver de där extra pengarna.

Onsdag: Jag är inte säker nu, men tror att jag bara har en lektion faktiskt. Jag hoppas det är så, för då har jag inprincip hela dagen på mig att skriva mitt GA, målet är att bli klar den här dagen. På eftermiddagen ska jag göra fransförlängning, senast jag gjorde det var september förra året, så ett bra tag sen. Kände att jag behöver det inför resan så jag slipper hålla på med lösfransar varje dag. Min provvecka på gymmet är slut här så funderar på att ta ett pass hemma istället, kanske gå ut och springa om vädret tillåter. Alla hjärtans dag är det ju också, men jag ska bara plugga hela dagen och kvällen, har inget val direkt. (inte för att man hade några andra options eller så lol)

Torsdag: Även denna dag är jag osäker på mitt schema, men skolan ska jag till iallafall oavsett. Här är ju tanken att mitt GA ska vara 100 procent klart, för jag måste nog spendera hela dagen åt att packa!

Fredag-söndag: 04:30 bär bussen av mot Val Thorens!!! Som jag tjatat om denna jävla resa haha, men äntligen är det dags. Resan kommer ta 30+ timmar, hört 32 från vissa 36 från andra, men någonstans där emellan. Åhh asså jag är så taggad inför den här resan, det här blir ju faktiskt min första festresa hihi, och min första resa till Alperna. Är väldigt nervös över allt också, bland annat över att jag ska vara åksjuk på bussresan, men det löser sig förhoppningsvis. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt under resan men har ingen aning om hur mycket tid det kommer finnas till det, men ni kan åtminstone räkna med en hel del inlägg med massor fina bilder!


Gillar

Kommentarer

Viktorhognas
Viktorhognas,

Ha en grym vecka 😊

nouw.com/viktorhognas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229