Röd som en kräfta?

Senast vi hördes var i torsdags, då långhelgen precis hade börjat. Nu är det lördag och snart börjar den gå mot sitt slut :( Men inte riktigt ännu, först är det lördagkväll! Igår solade jag på dagen samt pluggade, gjorde klart min kommunikationsuppsats som jag sen lämnade in idag, haha fy vad jag inte blev nöjd. Men den kunde inte sänka betyget, funderade på om jag skulle göra A delen för att försöka få ett högre betyg, men ärligt talat orkade jag verkligen inte. Har så mycket annat nu i skolan.
På kvällen åt jag grillat med familjen, vi gör det nästan varje kväll nu känns det som, men klagar verkligen inte! Grillat är verkligen tecken på att det är sommar, och så gott är det också. Efter maten åkte jag in till stan och satt på Yellow Fellow med Amandha och Ellen. Efter det gick vi ner till ån och satt vid bryggan, vart en väldigt mysig kväll!

Idag har jag solat tyyp hela dagen, när jag kollade mig i spegel först tänkte jag att "wow vad brun jag blivit", men nu några timmar efter märker jag att jag inte är brun, är röd :-) Goals? Utöver solning har det blivit plugg även idag, men det behöver vi inte gå in på mer nu. Ikväll är det lite oklart än så länge, men förhoppningsvis ska jag hitta på nåt kul med mina vänner.

Vi får höras senare, hoppas ni får en finfin lördag<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229