Regnig dag i New York

Idag är det verkligen inget roligt väder i New York, det har regnat konstant hela dagen, och inte lite regn heller. Idag är vår sista dag här, vi flyger hem till Sverige ikväll klockan 22:30 (amerikansk tid alltså), egentligen skulle vi flyga en timme tidigare men det har skjutits upp... så det känns ju lite surt men inte så mycket att göra åt. Eftersom vi flyger på kvällen har vi haft hela dagen här att spendera. Min bror mådde inte så bra idag så han och pappa stannade på hotellet, men jag och mamma kände att vi ville göra något. Så vi åkte och kollade på FN skrapan och museumet där.

Efter det tog vi en uber till en rooftop bar, tyvärr visade sig den vara stängd. Men vi hade tur och hittade en annan på vägen hem haha. Kanske inte lika cool utsikt som vi hade fått på den andra men det var riktigt mysigt att sitta där och titta ut över alla skyskrapor i regnet. Sedan mötte vi upp pappa och min bror och vi åt lunch.

Sen dess har vi suttit i hotelllobbyn och jag passar på att göra massor blogginlägg, har ju tyvärr inte hunnit med det under hela resan. Trodde verkligen jag skulle göra det men när vi kommit hem från våra "utflyter" varje dag har jag varit så trött och inte orkat helt enkelt. Så det får bli massor inlägg om New York i efterhand helt enkelt! Jag är iallafall hemma i Linköping imorgon 18:00 svensk tid... så ni fattar ju hur segt haha. Men men. Gissa vad föresten? Jag och Hannah bokade alldeles nyss buss upp till Vemdalen!!! Vi åker redan på söndag (jag vet, kommer vara jetlag och helt död) och vi ska alltså dit för att träffa Amanda och fira nyår där!! Är så himla glad att vi bokade tillslut, vi hade egentligen bestämt oss för att inte göra det men nu blev det av! Yeeey <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229