Pre fall - mina favoriter

Innehåller affiliate-länkar

Jag tänker inte säga att det snart är höst, för än är inte augusti slut. Och jag tror faktiskt det kommer dröja ett tag innan det blir så pass kallt att man kalla det höst, liksom 22 grader är inte höst för mig direkt. Dock är jag väldigt taggad på höstkläder, det är absolut min favoritårstid när det gäller mode! Men hursomhelst behöver jag inskaffa lite nya kläder för sensommaren, som ändå är lite kallare och oftast kräver jeans. Så snart blir det att hänga undan mina sommarklänningar och byta ut till åtminstone liite varmare kläder. Än så länge känner jag att jag vill fortsätta ha ljusa kläder, har verkligen fått en grej för beige t ex, men annars vitt, ljusrosa, samt fortsätta med lite färgglada kläder!

Detta är vad jag vill inskaffa inför sensommaren/"pre hösten":

1 / 2 / 3

Croptops

Även om temperaturen börjar sjunka och antagligen kommer göra det mer och mer framöver, vill jag fortfarande använda croptops. Square neck linnen och liknande toppar som de här ovan, med puffiga ärmar och snörning (så jävla snyggt!!), vill jag inskaffa. Detta till högmidjade jeans eller en längre kjol är så snyggt och passar perfekt för sensommaren!

1 / 2 / 3

"Chunky" sneakers

Har fått en stor kärlek för sådana här skor, och så fort jag har råd ska jag inskaffa åtminstone ett par. Är sugen på ett par beiga eller rosa, men tycker också det är riktigt snyggt med helsvarta. För min del är det inte så viktigt att det är något märke på skorna, de rosa här ovan är t ex från Nellys egna märke och kostar bara 399 kr.

1 / 2 / 3

Mom jeans

Precis som i våras kommer jag fortfarande bära mom jeans, vill inte ens ha vanliga tajta jeans längre. Tycker det är både snyggare och bekvämare med denna modell. Jag har tre par redan, men planerar att köpa några fler. Ett par ljusa med lite slitningar hade varit skitsnyggt, även ett par gråsvarta vill jag ha. De beiga här ovan tyckte jag var lite snygga faktiskt, men är liite osäker så det får vi se hur det blir med.

1 / 2 / 3

Oversized jeansjacka

Så länge det inte blir riktigt kallt ute passar det ju perfekt att bära jeansjackor. Jag är väldigt sugen på en vit oversized som även är kortare i modellen, typ exakt den här ovan vill jag köpa. En beige jeansjacka är väldigt snyggt också!!

1 / 2 / 3

Randigt

Den här sommaren har jag älskat randigt, och det tänker jag ta med in till hösten. Dessa toppar från na-kd här ovan är såå snygga och planerar att beställa hem allihopa hehe.

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229