Planer v.46

Måndag: Jobbat från 7-15, sen dess har jag inte hunnit göra så mycket utan har bara tagit det lugnt. Har tänkt gå ut och springa ikväll faktiskt, har varit segt med träningen på sistone men ska försöka ta tag i det denna vecka...vi får se hur det går:-)

Tisdag: Jag ska äntligen fylla på mina fransar, vilket jag ska göra vid ca 11. Ska efter det köpa lite nödvändiga saker på stan och sen åka hemåt. Väl hemma ska jag bara ta det lugnt fram till ca 15 då jag måste åka till jobbet för ett kvällspass fram till 22.

Onsdag: Jobba från 7-16, efter jobbet ska jag träffa Hannah och Amanda! Vad vi ska göra vet jag inte ännu men lär säkert bli en middag haha eftersom jag slutar sent.

Torsdag: Jobb från 7-13:30, direkt efter jobbet ska jag in mot stan för att färga håret. Impulsiv som man är bokade jag en tid nyss, vet inte till 100 % än hur jag vill ha det men har en tanke i huvudet. Det lär nog ta några timmar iallafall, resten av dagen och kvällen är inte planerad.

Fredag: Veckans sista jobbpass blir från 7-15, efter jobbet har jag än så länge inga planer.

Lördag: Ledig och då ska jag passa på att ta det lugnt. På kvällen kommer det bli utgång, exakt hur det ska bli är oklart i nuläget men festa ska det bli iallafall!!

Söndag: Inga planer, antagligen bara ta det lugnt hela dagen!

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
hildaboman
hildaboman,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229