Planer v.40

Ny vecka och ny månad! Denna vecka består som alla andra veckor utav mycket jobb, men tänkte ändå gå igenom veckan då jag älskar scheman och att läsa sådana inlägg själv haha!

Måndag: Har jobbat från 7-15, och nu efter jobbet ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. På att-göra-listan står det att posta ett paket, gå ut och springa men annars inget mer. Kvällen kommer spenderas framför tv-program (älskar att det är så mycket bra på tv nu haha). 20:00 är det Barncancergalan och Saga Lundins inslag kommer visas, väldigt viktigt att inte missa!!

Tisdag: Jag är ledig vilket jag ska ta till vara på. Jag ska ta mig en sovmorgon, äta god frukost och gå ut och springa (om det inte regnar massor, det finns gränser liksom :-) ) På dagen ska jag försöka få lite grejer gjort också, lägga ut lite annonser då jag behöver bli av med en del kläder, städa lite i mitt rum oså. På kvällen ska jag träffa Hannah och Amanda för en middag på stan!

Onsdag: Tillbaka till jobbet och även denna gång ett pass från 7-15. Efter jobbet ska jag träffa Louise på stan och lär nog bli en fika eller liknande! Kvällen blir lugn framför tv:n<3

Torsdag: Jobbar från 7-13:30, så ett lite kortare pass. Efter jobbet har jag inget planerat än så länge, det kan ju ändras men om inte så blir det en lugn dag.

Fredag: Sista jobbdagen för veckan och det blir ett pass från 7-15. Resten av fredagen är inte planerad så vi får se vad som händer haha.

Lördag: Leedig, och en helt oplanerad dag och kväll. Det lär dock bli en utgång antingen fredag eller lördag, som ni märker en lite oklar helg men det lär bli lite klarare snart haha.

Söndag: Bara ta det lugnt!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229