Planer V.35

Saknar redan att kunna gå klädd såhär... men är samtidigt så taggad på höstkläder!

Då var det en ny vecka igen, och snart är det september, hur fort går inte tiden? När september börjar skulle iallafall jag säga att sommaren officiellt är över och vi kan kalla det höst. Men samtidigt har nog aldrig sommaren känns så lång som den gjort detta år, i och med att vi haft jättevarmt väder sen typ april. Så därför känns det faktiskt helt ok för min del att hösten snart är här. Jag har inte massor planer för den här veckan egentligen, men jag känner att jag ändå vill göra ett "veckans planer" inlägg då det var så länge sen. Bara för jag gått ut skolan betyder det ju inte att man inte kan planera veckorna och ha rutiner liksom haha. Så såhär ser min vecka ut än så länge:

Måndag: Idag är jag ledig från jobbet och ska spendera hela dagen hemma. Det ända jag ska göra idag är att gå ut och springa, annars ska jag bara ta det lugnt! Så skönt, för det hann jag knappt göra förra veckan...

Tisdag: Jobbet drar igång igen och det blir ett pass från 7-16. Efter jobbet ska jag träffa Evelina på stan för en fika/mat (vi får se), var såå länge sedan vi sågs så det ser jag fram emot!

Onsdag: Jobb från 7-16 igen, efter jobbet har jag inget planerat. Ska antagligen vila lite och hinna med ett träningspass.

Torsdag: En ledig dag från jobb och då ska jag och Amandha åka till Stockholm! Ska bli jättekul<3 Jag antar att vi bara ska gå runt på stan, kolla i affärer och äta god mat helt enkelt!

Fredag: Jobb från 7-16 igen, efter jobbet står inget på schemat än så länge, så vi får se om det blir en lugn hemmakväll eller om jag träffar några kompisar.

Lördag: Jag och familjen ska åka till Jönköping för släktkalas, vet inte ännu om vi ska sova där eller inte, annars så åker vi kanske hem framåt kvällen och då får vi se om jag hinner hitta på något eller inte.

Söndag: Inget planerat än så länge men kan hända att jag ska jobba, det vet jag inte ännu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229