Pink outfit

Innehåller affiliate-länkar

Kavaj: na-kd (hitta den inte på hemsidan så tror den är slutsåld) / Tröja: weekday / Byxor: na-kd / Solglasögon: ur&penn / Skor: scorett

Min outfit igår! Igår blev min dag lite annorlunda än vad som var tänkt men det gjorde inte så jättemycket. Tanken var att jag skulle jobba dag men jag jobbade kväll istället, vilket betydde att jag fick en sovmorgon och lite tid att göra saker på förmiddagen. Jag gick upp relativt tidigt ändå och åt frukost, sen tog jag det lite lugnt innan jag skulle träna. Jag tränade faktiskt hemma igår, vi har en crosstrainer här så den använde jag och sen körde jag lite magövningar bara, var helt slut i kroppen igår efter tisdagens och måndagens träning så kände för något mindre jobbigt och enklare igår.

Sen åkte jag in till stan vid 13 tiden ungefär där jag mötte upp Amandha, vi tog lite bilder först och sen gick vi och lunchade. Igår var det äntligen så pass varmt igen att man kunde sitta på utserveringen, verkar som det vänder nu hörni! Äntligen <3 Jag var iallafall med Amandha fram till att jag behövde åka till jobbet. Så vid 15:30 började jag mitt pass och kom inte hem förens 22:30 då jag fick jobba över typ 30 min... men men, så kan det bli ibland. Var så jäkla trött när jag kom hem men kollade ändå de sista två avsnitten av The Act innan jag somnade.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229