Photoshoot i ett fönster

Vi sov ju som sagt på hotell, så vi hade lite tid i Stockholm igår också. Vi började dagen med hotellfrukost, som tyvärr var sådär, vi hade förväntat oss bättre kan man säga, inga bilder från det alltså :-) Sen hade vi en photoshoot på vårt hotellrum då vi hade ett jättefint fönster, vi båda såg direkt att "där ska vi ta bilder sen", haha. Hotellrummet var riktigt bra faktiskt, lite "high tech" typ, och riktigt sköna sängar. Best Western bodde vi på föresten!

Ingen Stockholms-vistelse utan Phil's Burger :-) Nej men ärligt, har ni inte varit där så måste ni gå dit!! Hamburgarna är magiska, likaså pommesen och som jag tog, tryffeldippen. Vi testade även milkshakes där för första gången och de var också jättegoda, jag tog en Oreo milkshake, mmm <3 Efter våran lunch var det faktiskt dags att ta sig mot centralstationen för att åka hemåt.

Vi hade verkligen en jättemysig "resa", sånt här borde man göra oftare. Åka till en annan stad och bo på hotell en eller två nätter. Vi gjorde ju inget särskilt egentligen, utan fokuset låg väl typ på att äta på bra restauranger haha, och ta bilder ;-) Men det är ju vad jag gillar mest här i livet; äta, ta bilder och umgås med min bästa vän såklart. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229