Om igår och idag

Igår på lunchen gick vi ner till matmarknaden och jag köpte som jag sa sötpotatispommes, bästa jag vet <3 Efter det mötte jag upp Hannah och vi åkte till Linköpings Arena för att kolla på Slaget om Linköping, men vi stannade inte jättelänge då det var ganska segt haha. Sen åkte jag hem och fixade mig, därefter åkte jag vidare till Linnéa där vi först åt pizza. Sen var vi några i klassen som hade förkrök innan vi åkte vidare mot nollningen.

Några bilder från nollningen igår, som blev så himla kul enligt mig! Vet inte om jag har helt fel uppfattning haha men känns som vår klass och vår nollningsklass verkligen funkar bra tillsammans, känns som typ alla har väldigt kul och vi håller det också på en bra nivå. Inget som spårar ur lixom men vi har ändå jättekul! Vi höll på från 7 till halv 11 ungefär, efter det drog vi ut några till krogen. Vart Platens igår vilket är lite ovanligt för min del haha, standarden är ju Platå. :-) Jag var dock sjukt trött hela tiden så var inte världens roligaste människa direkt. Jag, Clara och Sosso avslutade natten på Burger king haha innan vi åkte hem vid ca 2.

Förmiddagen idag har gått åt att bara vila framför serier. Men senare följde jag med mamma och pappa till stan där vi åt lunch på Yellow Fellow. Sen gick vi runt lite på stadsfesten och avslutade med en dricka på Scandic terassen. Har varit väldigt fint väder idag så då måste man ju passa på.

Nu är jag hemma igen och ska ta det lite lugnt ett tag. Senare ska jag in till stan igen haha, jag och Hannah ska köpa med mat från något ställe och sätta oss i någon park. Ska bli så mysigt! Senare mot kvällen blir det utgång igen. Vi får höras imorgon, puss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229