Om helgen

Asså wow vad mycket bra musik det släppts på senaste, alla de här är nya och jag älskar dom, och det är bara några av alla favoriter jag har just nu. Är verkligen inne i ett mood just nu då jag bara vill lyssna på "feel good" musik vilket jag tycker dessa låtar är.

Hej föresten! Då var den helgen snart slut, det gick väldigt fort känner jag. I fredags var jag med Hannah och Amanda nästan hela dagen, och sen var jag ute med Amandha, Filippa och Emma på kvällen. Vi förade först och sen drog vi in till stan, det blev en sådan utgång där man dansade hela kvällen typ, vilket jag älskar. Det är de utgångar som oftast är roligast, och det blev allmänt en väldigt rolig kväll tycker jag. Själva utgången var rätt spontan och oplanerad och oftast blir det roligast då. På lördagen tog jag jag det mest lugnt på dagen, gick till Sluss cafét här i Tannefors med mina föräldrar och åt lunch. Sen på kvällen träffade jag Hannah och vi hade myskväll, åt god mat och snacks och bara pratade hela kvällen/natten.

Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen, tog en lång sovmorgon, åt en god frukost, kollat på serier, tagit en promenad, en lugn dag helt enkelt. Har varit så skönt att varit ledig hela helgen och tagit det lugnt, inga tidiga morgonar för en gång skull hehe. Men imorgon är det en ny vecka och då ska jag ta tag i livet igen med träning, äta bra och jobba. Förhoppningsvis blogga lite bättre också:-) Vi får se, hoppas ni haft en bra helg iallafall, det har jag haft <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229