Om 100 dagar...

Dessa tre olika bilder är ju inte äkta som ni kanske märker, redigerade mitt hår för ville kolla hur jag skulle se ut i det lite mörkare "chokladbruna" håret. Det lutar lite åt det just nu nämligen, men vet inte om det ser lite för mörkt ut kanske?

Idag har jag varit i skolan från klockan 8:10, var riktigt ansträngande att gå upp så tidigt imorse samt att jag skulle tvätta mitt hår, men jag lyckades. Började dagen med journalistik och sen filosofi, efter detta gick vi mot stan och åt lunch på Taco Bar. Var riktigt länge sen jag åt där och det var lika gott som jag minns det. Direkt efter lunchen fick jag skynda mig tillbaka till skolan då jag skulle ha min opponering. Jag var ganska nervös innan men det var verkligen inte så farligt som jag trodde, blev godkänd på min opponering och nu har jag bara lite mindre justeringar kvar på mitt GA innan jag ska lämna in det slutgiltiga. Men det är inte förens v.13 så det är lite tid kvar, men som sagt var det inga stora grejer jag behövde ändra, känns väldigt skönt!

Idag är det 100 dagar kvar till jag tar studenten, vilket ska firas med fest ikväll. Temat är rosa och jag ska faktiskt ha ett par rosa byxor på mig som är helt nya, ska se om Hannah kanske kan ta lite bilder på mig sen som jag kan lägga upp imorgon ;-) Planen är iallafall att om ett tag börja fixa mig, sen ska jag äta middag med Hannah i stan lite senare innan vi drar ut. Hade ju egentligen velat ha förkrök men planerna blev ändrade lite i sista sekund, så vi får göra det bästa av det helt enkelt! Är ju lite nervös över hur f*n jag ska ta mig upp imorgon för att ha en redovisning och sedan gå till tandläkaren...? Åtminstone har jag ett jättelångt hål efter det så då ska jag åka hem och sova typ innan jag måste åka tillbaka till skolan igen haha. Men nu måste jag plugga lite innan jag ska börja fixa mig, vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Hoppas ni hade kul igår!nouw.com/elinm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229