New York bucketlist

Times Square

Herregud vad jag är taggad att få se denna plats, när jag tänker på New York är det Times Square som kommer upp först i mina tankar.

Top of the rock

Jag har hört att det är mycket häftigare att åka upp i Rockefeller Center än Empire State Building, då man får en mycket finare utsikt över New York. Det är ju Empire State Building man vill se liksom haha, precis som i Paris där man får en mycket finnare view från Triumphbågen än Eiffeltornet! Är så taggad på att få se denna utsikt och ta bilder där iallafall<3

Brooklyn Bridge

Att få promenera längs Brooklyn Bridge är jag såå taggad på, det ser ju så himla vackert ut på bild. Där kommer det också tas mååånga fina foton hehe.

Åka skridskor på Rockefella Center eller Central park

Detta känns ju så drömmigt, som i en film. Jag har ju faktiskt kört konståkning så mina skridskorskills är helt ok ändå;-) Iallafall, det hade varit en upplevelse, får se om vi gör det!

Flat Iron Building

Ännu en häftig byggnad jag verkligen hade velat se i verkligheten.

World Trade Center

Detta hade varit coolt att se i verkligheten, och det känns också viktigt att ha sett det när man väl är i New York. Så dit lär vi nog gå.

"Gossip Girl" trappan

Allt jag tänker på nu när vi ska till New York är Gossip Girl haha, kommer liksom gå omkring och låtsas att jag är Blair Waldorf typ. Och den kända trappan som de sitter på måste jag få se!! Dock kommer ingen annan i min familj fatta (möjligtvis min bror?), men för mig är detta viktigt att ha bockat av :-)

High Line

Promenera längs High Line finns också med på listan, ser ju så himla fint ut! Dock kommer väl vädret avgöra huruvida man vill ta promenader haha, har läst att det brukar vara relativt varmt i december, och att den riktiga vintern kommer i januari-februari. Men med klimatförändringarna kan man ju aldrig förutspå vädret längre, så det får vi se.

Central Park

Givetvis måste man besöka Central Park på en New York resa. Där lär det nog också bli att bara promenera runt och titta, kanske åka skridskor där som sagt. Men vädret avgör ju såklart vad man känner för att göra där. Hade jag varit i New York på våren eller sommaren hade det blivit en picnick, men det får jag bocka av någon annan gång.

Soho

Gå omkring i Soho och shoppa ser jag verkligen fram emot! En del av denna resa kommer ju självklart bestå av shopping, känns som ett måste när man är i New York. Jag har dock inte riktigt kollat upp så mycket vilka områden det är bäst shopping, men det första jag tänkte på var iallafall Soho.

Pietro Nolita

Detta är en liten bonusgrej men ser ni hur fint?? Denna plats är endast i syfte att ta bilder, så det är inte så sannolikt att vi kommer gå dit haha. Men nästa New York resa kanske, nån gång ska jag ta en fin bild där :-)

Ja detta var det jag kom på just nu, men det finns säkert massor mer saker som jag missat, jag har ju absolut ingen erfarenhet av New York så det blir ju att jag tänker på de turistiga grejerna. Sen är jag där med min familj också så vi är ju fyra personer med fyra viljor haha, så finns ju säkert massor grejer de tänkt på som jag inte tänkt på liksom. Men dessa grejer står högst upp min bucketlist iallafall! Så får vi se vilka jag lyckas bocka av.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229