New Years in B&W

Hej!! Och gott nytt år! Jag är nu, efter en hel dags resande, hemma i Linköping. Jag kom ju hem från New York i lördags, och i söndags morse åkte jag och Hannah direkt upp till Vemdalen, vilket är 10 timmars resa. Man kan tycka jag är galen haha men aja, det har varit lite jobbigt med bussresorna men det har gått bra ändå. Iallafall, vi kom fram till Vemdalen söndag kväll och då åt jag, Hannah och Amanda middag och hade lite myskväll i Amandas stuga. På nyårsafton så följde vi med Amanda på lite ärenden, handlade och fick se Amandas jobb bland annat. Sen lagade vi lunch tillsammans och sen fixade vi oss inför kvällen. Vi hade lite förkrök i stugan med de som Amanda bor med, sen åkte vi alla vidare till en annan stuga där det var middag och krök. Och sista stoppet blev Högfjällshotellet som hade nyårsfest!

På nyårsdagen var vi i stugan heeela dagen, vi rörde oss inte ur fläcken förens vi åkte och hämtade pizza. Vi hade velat åka skidor men vi var rätt trötta plus att det var storm senare på dagen, lite synd för hade gärna velat åka skidor faktiskt! Men nu är jag hemma iallafall och har packat upp, duschat och ätit middag med min familj. Resten av kvällen spenderas framför filmer.

Imorgon ska jag vara hemma hela dagen, ska städa mitt rum, rensa lite lådor och garderober oså för att få en nystart inför nya året haha. Annars ska jag ta det ganska lugnt bara. Älskar att resa och byta miljöer men nu känns det riktigt skönt att vara hemma faktiskt, känner till och med att det ska bli skönt att jobba nästa vecka för vill komma igång med rutinerna igen och starta igång det här året. Men först har jag några lediga dagar här hemma! Har föresten massor inlägg om New York kvar som jag gärna vill lägga upp haha, så de kommer komma lite utspritt i veckan!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229