Mitt år i hår

Nu har snart hela 2018 gått, vilket är heeeelt ofattbart. Det här är absolut det snabbaste året jag varit med om. Men jag älskar att blicka tillbaks på vad man gjort och göra inlägg som årsresuméer osv. Så den här månaden kommer det nog komma upp ett antal inlägg där jag blickar tillbaks på året som gått. Men jag tänkte börja med ett inlägg där jag kollar tillbaks på hur mitt hår har sett ut det här året, har ju gjort lite förändringar faktiskt, men största delen av året har jag ju haft det mörka relativt långa håret.

I början av året hade jag ombre och långt hår, tyckte om det jättemycket men tröttnade när jag fick så mycket utväxt och håret bleknade så mycket, var nästan blond tillslut haha.

Så då bestämde jag mig för att bli mörkhårig vilket jag färgade hemma. Planen var dock inte att bli såhär mörkhårig men jag anpassade mig väldigt snabbt och bestämde mig för att jag passar som bäst i mörkt hår vilket jag fortfarande står fast vid. Klippte även håret lite kortare.

Fortsatte med denna färg hela sommaren, på bilden i Söderköping här längst upp har jag nästan svart hår, vart såå mörkt då, lite för mörkt på mig tycker jag faktiskt. Sen blektes det såklart mycket efter tre veckor i Spanien.

I slutet av sommaren klippte jag av håret vilket jag hade funderat på väldigt länge men aldrig vågat. Älskade det! Nu har mitt hår vuxit ut en del såhär tre månader senare och jag har inte planer på att klippa sådär kort igen utan snarare spara ut håret. Men det var kul att ha testat!

Och nu under hösten har jag fortsatt med mitt mörka korta hår.

Fram tills nyligen när jag blev sugen på något nytt. Och jag älskar denna hårfärgen!! Fortfarande väldigt mörkt men ljusare i längderna samt skiftningar. Och känns skönt att håret börjar bli längre också då jag som sagt vill ha långt hår nu hehe. Denna färg påminner ju faktiskt lite om den jag började året med ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229