Mina senaste inköp

Innehåller affiliate-länkar

Asos / Jag har verkligen fått en ny favorit shoppingsida, hittar typ alla mina kläder från asos nu för tiden. Så det blev en ganska stor beställning där ifrån, dock har jag beställt detta i omgångar, den gula klänningen t ex beställde jag inför midsommar.

Zara / Detta köpte jag när vi var i Stockholm, var dock en dålig dag för Zara, fanns inte alls så mycket som det ibland kan göra. Men dessa kjolar hittade jag iallafall! Den andra kjolen var svår att visa upp på bild så den lär ni se bättre när jag har den i en outfit haha.

Zaful / Första gången jag beställde från zaful och blev positivt överaskad. Leveransen tog bara 1,5 vecka ungefär, och plaggen passade perfekt! Jag tog en storlek större än vad jag brukar ha i klänningar och för mig fungerade det jättebra.

Nelly / Ganska tydligt i detta inlägg att jag fastnat för "knapp-trenden" haha, men det är ju såå snyggt.

Na-kd / Har väldigt svårt att avgöra om ränderna är vita eller rosa, ser verkligen olika ut i olika ljus. Men jag beställde de för att de såg vita ut på bild så hoppas jag har rätt haha :/

Och detta var allt jag köpt på senaste tiden! Ganska mycket ändå skulle jag säga men jag var sjukt trött på alla kläder i min garderob så enligt mig var det behövligt:-) Alla dessa kläder kommer ni se bättre när jag har de i olika outfits, vissa plagg var väldigt svåra att göra rättvisa, så det kommer ni få se när jag är i Spanien.

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
så snygga plagg 😃🌸nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229