Mina favoriter inför våren

Innehåller affiliate-länkar

1 / 2 / 3

Byxor med revär

Så himla snyggt! Äger ett par men har precis klickat hem ett par till då jag är kär i dessa slags byxor. Tycker båda utsvängda och raka är fint, en lite sportigare trend som ändå går att klä upp med t ex klackar eller någon snygg topp.

1 / 2 / 3

Statement boots

Denna trend har jag tyckt om länge men jag tänker fortsätta bära detta i vår också. Jag har ju redan ett par röda boots som jag älskar, men som sagt så ska jag även köpa ett par vita. Verkligen skor som kan få en hel outfit att sticka ut!

1 / 2 / 3

Rutigt

En trend som håller sig kvar länge! Tror bara jag äger två rutiga plagg, ett par grå byxor och sen min röda jacka jag köpte ganska nyligen. Vill verkligen ha en rutig kjol i vår. Sen har har jag sett en jacka på instagram som var vit och svart rutig, liknande blazern här ovan, den var såå fin. Annars hade en rutig kappa i någon mer färglad färg varit såå fint oxå...

1 / 2 / 3

Vitt

Vita utsvängda byxor, vita jeans- och skinnjackor, vita toppar, vita boots, vitt på vitt!! Känner verkligen att vitt är en av vårens färger, tur för jag älskar vitt, det kommer ni få se i många outfits framöver kan jag lova.

1 / 2 / 3

Färgglatt

Ingen nyhet kanske, men detta älskar jag. Dels tröjor och jackor där man blandar olika färger, men annars bara allmänt färgglada plagg. Är lite sugen på antingen grön skinn/suede jacka eller en grön kappa, assnyggt!!

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229