Min sommar

Min sommar började ganska seg och händelselös haha, men hade en del jättemysiga kvällar med mina vänner. Vädret var rätt bra då så blev mycket picknicks osånt. Jobbade också i typ en vecka.

Sommaren första höjdpunkt fick bli Bråvalla, vilket var helt underbart som vanligt. Vi hade otur med vädret ibland men det funkade ändå. Längtar tills nästa år!

Sommarens största höjdpunkt var enligt mig Spanien!! Det var sååå härligt, vill bara tillbaks nu!! Särskilt en dag som denna då det spöregnat i 5 h sträck...

Weekend festival!! Det var sååå kul, dock hade det kunnat bli bättre om vissa saker varit annorlunda, men det är något vi vet tills nästa år, det kommer bli perfekt!

Och tillsist lite blande bilder från de sista veckorna. Har umgåtts med med mina underbara vänner en hel del vilket är anledningen till att denna sommar inte varit piss haha..
Är lite besviken på vissa grejer denna sommaren, hade en del förväntningar. Och förra sommaren var faktiskt bättre tyvärr. Men ingen idé att tänka på det, vi kör nästa år helt enkelt, då är jag 18 också så oddsen är bättre. ;-)

Gillar

Kommentarer

Emeliebibezic
Emeliebibezic,
Hej fina du! Härlig blogg 😊
Kika gärna in min, där jag nu lagt upp bilder från Stella McCartney eventet! Har även tipsat om mina 5 bästa tips på hur du pluggar effektivt! Kram
nouw.com/emeliebibezic
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229