Min helg i bilder

I fredags jobbade jag först från 7-14, sen gymmade jag ett kort pass, och åkte sen hem och fixade mig. Vid 18-tiden kom Hannah och Amanda hem till mig, vi åkte först och köpte mat från Max innan vi åkte tillbaka till mig för att föra. Vi var hos i mig i flera timmar och förade och det var lika kul som alltid. <3 Sen åkte vi vidare till ett förkrök där vi var ett tag, och sen drog vi ut på krogen. Jag hade faktiskt en rolig kväll, hade en bra fylla och hade bara allmänt kul vilket jag verkligen behövde.

På lördagen var jag helt slut men som tur var inte så bakis, tog det lite lugnt på morgonen och förmiddagen. Sen kom Amandha över till mig och vi gick bort till Donken och åt mat, sen tog vi promenad vid ån och gick sen tillbaks till mig där vi bara chilla ett tag. På kvällen var det dags att dra sig ut igen. Denna gång var det dags för födelsedagsfirande då Linnéa igår fyllde 20, så jag och Hannah drog dit och det var jättetrevligt. Vi var nog där från 19-23:30 ungefär, tanken var att följa med ut efteråt men både jag och Hannah var väldigt trötta från fredagen så det kändes som rätt beslut att dra hem istället. När man känner så ska man alltid dra hem har jag lärt mig, kommer inte bli en bra utgång om drar ut trots att man känner sig seg och trött liksom. Men det vart ju iallafall en jättebra kväll hemma hos Linnéa!

Älskar den här tröjan, fick den gratis från na-kd när jag hade beställt lite annat.

Idag sov jag ut väldigt länge, vaknade faktiskt inte förens 12 (dock är det ju sommartid nu så egentligen 11 hehe). Men jag behövde verkligen sova ut ordentligt kände jag. Har annars inte gjort något idag vilket jag verkligen behövt. Känner att den här dagen även har flugit iväg men det har ju med sommartiden att göra också, liksom jaha nu var det redan kväll, och det är ljust ute, känns helt sjukt. Ska iallafall bara vara hemma och fortsätta ta det lugnt ikväll, ladda inför en ny vecka.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229