Min helg i bilder

I fredags var jag ledig och på dagen gymmade jag men annars tog jag det lugnt. På kvällen mötte jag upp Amandha på stan och vi köpte sushi, sen gick vi hem till henne och hade myskväll. Ingen av oss är särskilt erfarna av sushi men vi bestämde oss för att testa, vi tog båda räksushi med chilimayo, och det var så jäkla gott asså. Detta kommer bli min nya favorit hämtmat haha. Jag har smakat sushi innan men då har det varit den klassiska med lax vilket jag inte är ett fan av.

Min outfit under dagen.

Ish min outfit på kvällen (bytte toppen haha).

Och ja jag har ätit ute väldigt mycket den här helgen, det blev så hehe. MEN vill faktiskt säga att jag på sistone dragit ner på det en del, men den här helgen vart det väldigt mycket middagar på stan haha. Ska framöver försöka ta det lite lugnt med det för gud vad mycket pengar man spenderar. Men i lördags var jag iallafall på stan med mamma, vi lunchade på Hörnan och gick runt lite på stan. Och på kvällen var jag på dejt, och det vart då middag på favoritrestaurangen Ciociolata.

På söndag kväll träffade jag Hannah och Amanda då vi skulle fira Hannahs 20-årsdag lite i förväg. (vi tog för ovanlighetens skull inga bilder men dessa selfies tog jag innan). Amanda var nämligen hemma från Vemdalen under helgen så vi passade på att ses då. Vi gick ut och åt och avslutade med efterrätt på Donken:-)) Det var iallafall jättemysigt och såå kul att träffa Amanda igen efter att varit ifrån varandra ännu en månad.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229