Lördagsplaner

Innehåller affiliate-länkar

Denna fåtölj i mitt rum har ju blivit min nya fotospot tydligen:-) Men vet inte vart annars ska jag ta bilder när jag ska ta de med självutlösare liksom haha. Hoodien och byxorna är iallafall nya och kommer från nelly , hade på mig denna outfit i torsdags.

Denna gumma har ju verkligen chillat sönder denna vecka:-) Har inte fått så mycket pass på jobbet vilket resulterat i att jag vart ledig flera dagar i rad. Det har absolut varit jätteskönt men jag blir lätt rastlös, så har verkligen varje dag önskat att jag ska få jobbpass liksom haha. Men har fördrivit tiden med att träna, laga mat, chillat, söka lite andra jobb osåå. Igårkväll träffade jag Hannah iallafall, vi var hemma hos henne och åt tacos framför Talang. Åkte inte hem förens typ halv 3 på natten så jag var där väldigt länge men det var supermysigt.

Idag vaknade jag upp vid ca 10:30 och gjorde frukosten här ovan, chillade en stund och sen gick jag ut och sprang. Sen dess har jag duschat, smörjt in mig med BUS, gjort mat och nu kollar jag på tv bara. Ikväll är planerna att träffa Amandha, Lovisa och Hermine för att först kolla på Mellofinalen och sen blir det utgång! Är jättetaggad på Mello faktiskt, men kan inte säga att jag bryr mig såå mycket om vem som vinner. Men jag har några favoriter iallafall. Bishara, Hanna Ferm och Liamoo och John Lundvik tycker jag har väldigt bra låtar + gillar deras framträdanden. Så vinner någon av dom blir jag ändå nöjd! Hoppas ni får en jättebra lördag, så hörs vi igen imorgon! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229