London dag 3

Vi började dagen med att åka till Notting Hill, vi tog massoor outfitbilder där men de visar jag i ett separat inlägg. Vi gick runt i solen bland alla fina hus och bara fotade, det är så otroligt fint i Notting Hill, där hade jag verkligen velat bo någon dag... sen gick vi till Granger & Co vilket är en av mina favoritrestauranger i London. Det är verkligen så drömmig mat, rekommenderar alla att äta "Ricotta hotcakes", bland det godaste jag ätit.

Vi tog en uber till Regent street där vi bara gick runt, vi köpte dessa jordgubbar vilket kan vara bland det ovärdaste ja gjort. Visst det var riktigt gott, men man fick litterally fyra jordgubbar som kostade 10 pund, nja hade klarat mig utan. Men aja, det var så mysigt att bara gå i solen bland alla affärer. Vi promenerade faktiskt hela vägen till Hyde park, vilket ändå är en halvtimmes promenad ungefär.

Att gå i Hyde park i 14 grader och sol var helt underbar, vi hade verkligen så tur med vädret den här dagen, till skillnad från de andra två dagarna då det var molnigt och regn.

På kvällen åkte vi till South bank vilket är vårat favoritställe, det är så himla fint där, särskilt på kvällen. Dock var tanken att se solnedgången där men tyvärr var det molnigt på kvällen. Det fick bli lite turistbilder vid London Eye, sen promenerade vi längst Thempsen mot en mexikansk restaurang vi hade sett ut. När vi kom dit var det tyvärr väntetid i ca 50 min, så det var ju lite segt. Men tillslut fick vi ett bord och lyckligtvis precis vid fönstret så vi såg ut över den fina utsikten. Maten var hur god som helst och det blev verkligen en så bra kväll. Restaurangen hette Wahaca ifall någon undrar. Sen gick vi mot tunnelbanan och fick denna fina view. Det var en perfekt dag helt enkelt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229