London dag 1

Vi började dagen med att gå upp klockan 3 på natten... det tog emot kan jag säga men vi lyckades. Vi åt frukost på hotellet vid ca 4, sen var det dags att röra sig mot flygplatsen. Väl på flygplatsen blev det lite stressigare än vad vi trodde så vi hann t ex inte växla pengar, det var bara raka vägen mot säkerhetskontrollen. Sen råkade vi ställa oss i fel kö till flyget så vi fick ställa oss allra sist, det var ju lite segt. Flygresan gick bra iallafall och jag lyckades faktiskt sova!

Såhär har min outfit för dagen sett ut, lär blir samma outfit ikväll faktiskt. När vi var framme i London så skulle vi först åka buss mot Liverpool street, där vi seden skulle ta tunnelbanan mot hotellet. Det fick ta sin tid men förr eller senare kom vi fram. Eftersom vår incheckning inte var förens typ 14:00 så blev erbjudna att ta ett annat rum så länge, så det gick vi med på. Det fanns ju dock en hake och det var att rummet låg i en "källare" typ (nu överdriver jag) plus att man var tvungen att ta flera hissar för att ta sig dit, och så fanns det inget internet där haha. Men det löste sig senare då vi fick byta rum, ett större rum som ligger på tredje våningen och har internet!

Vi gav oss iallafall sedan ut mot stan och åkte till Picadilly circus, där fotade vi dessa bilder, sen gick vi mot Shake Schack för lunch.

WOW säger jag bara, det var precis så gott som alla säger att det är. STORT tips. Enda dåliga var att de inte hade glutenfritt bröd till Hannah så hon fick äta utan bröd, tycker det borde vara en självklarhet att ha det alternativet.

Byxorna och skjortan testade jag inne på Bershka och älskade båda, köpte inget av dom dock, funderar på att köpa byxorna vid ett annat tillfälle. Efter lunchen gick vi på Oxford street i massor affärer i flera timmar, vilket vi blev väldigt trötta av. Så vid typ 5 åkte vi tillbaka till hotellet. Sen dess har vi fixat vårt nya rum och nu chillar vi bara. Ikväll är planerna att gå på Electric Cinema! För er som inte vet vad det är så är det en bio där man sitter i stora fåtöljer och kan beställa in mat, så nice. Filmen vi ska se är vi inte lika taggade på dock men det fanns inte så mycket att välja på. Mer uppdatering om det kommer imorgon!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229