Lite ändrade sommarplaner

För ett tag sen skrev jag om mina sommarplaner men då var egentligen inte sommaren helt planerad haha, så det har skett liite ändringar nu faktiskt. För det första så var jag ju lite osäker på vilka veckor jag skulle jobba haha, så det vet jag ju nu. Egentligen hade jag behövt jobba hela sommaren om man tänker ekonomiskt, men jag kände ändå att jag behövde ha lite semester och Spanienresan också hehe. Så därför kunde jag inte få ett schema på jobbet alla veckor jag ville eftersom vi har två olika semsterperioder. Så nu har första perioden börjat vilket betyder att jag inte har något schema, så jag får jobba som timvikarie och när det behövs helt enkelt. Det känns lite segt då det hade vart skönt att veta exakt hur jag ska jobba så man kan planera dagarna mer, men det är ju bara i två veckor jag kommer ha det så. På fredag är det ju midsommar och då ska jag gå på Louise och Julias 20-års fest vilket ska bli jättekul! Ser ju faktiskt ut som att det ska bli fint väder också så det får vi hoppas på. Sen hoppas jag på att få jobba resten av helgen, så vi håller tummarna för det...

Nästa vecka hoppas jag som sagt på att få jobba så mycket som möjligt, annars ska jag väl passa på att umgås med vänner eftersom jag sen åker iväg i två veckor. V.27 åker jag äntligen till Spanien! Och det är här planerna har ändrats lite haha. Tanken var att jag skulle vara i Spanien, Cabo Roig som vi ska till, i två veckor med familjen. Men nu ska jag istället vara där i en vecka. Den andra veckan ska jag ta flyget från Alicante till Mallorca, för att sen åka vidare till... Magaluf:-) Ja ni hörde rätt, gumman ska göra det igen:-) Nej men grejen är att Hannah ska vara i Mallorca med sin familj exakt de veckorna jag också är borta, så vi kom fram till den briljanta idén att passa på att träffas, och vad är då inte perfekt om inte Magaluf liksom:-) Och vi fick även med Amanda på denna idén så nu ska vi tre utomlands tillsammans och köra en andra (tredje med Köpenhamn i för sig) festresa, FAN vad kul det ska bli. 

Detta passade ändå väldigt perfekt för sen börjar vi alla jobba så då är det liksom inte möjligt att resa någonstans, ja om inte i slutet av augusti typ då för min del. Så detta känns askul! Det vart väldigt spontant men det blir ju oftast roligast då, vi hade ju så jäkla kul i Rhodos så jag tror vi kommer ha precis lika kul i Magget:-) Känns också som att man snart kommer vara lite för gammal för att åka till ställen som Rhodos, Magaluf och Napa, så gäller väl att passa på nu när man fortfarande är ung och oskyldig. :-)

Så helt enkelt, en lugn vecka med familjen, en festvecka (vi kommer ju ta det lugnt också såklart, vi kommer inte köra lika hårt som på Rhodos haha) med gummorna, perfekt kombo! 13 juli återvänder jag till Sverige igen och min familj stannar kvar i Spanien, kommer vara väldigt avundsjuk på dem som ska vara där i en månad men jag har ju inget val, måste ju jobba liksom. Väldigt tacksam för två veckor iallafall! Så då är det dags att börja jobba från v.29-33 och äntligen få gå på schema, ja äntligen faktiskt, för jag är rätt trött på att vara timvikarie nu. Vill kunna ha lite famförhållning och struktur i livet, är ju om ni missat det ett kontrollfreak som behöver rutiner och struktur, annars blir jag lätt stressad. Annars är det inte mycket planerat resten av sommaren men jag ska se till att hitta på roliga saker också, så andra delen av sommaren får bli lite hur som helst men jag tror den kan bli bra också.

Ett väldigt långt inlägg blev det nu men nu vet ni hur iallafall första halvan av min sommar kommer se ut!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229