Ledig dag och utgång

Oklart vad som hänt med mitt hår :/

Hej! Uppdaterade aldrig igår om vad jag gjorde under dagen så jag skriver om det nu istället. Igår var jag ledig från skolan vilket var så himla skönt. Tog en sovmorgon, åt frukost och tog det lugnt, sen tog jag en promenad i solen mot stan. Väl i stan gick jag till Bröllopshuset och mätte upp min balklänning så jag kunde lämna in den för att sys upp. Sen tog jag bussen hem och åt lunch. Resten av dagen fram till 16:00 tog jag det bara lugnt, sen var det dags att åka mot jobbet för ett 3 timmars pass.

Direkt efter jobbet åkte jag hem och åt middag och fixade mig. Vid 21:00 ungefär tog jag bussen mot Linnéa, där var vi ett gäng tjejer och förade och körde lekar, senare åkte vi in mot stan för utgång. Vi började med att vara på Shotluckan som nyligen öppnat i Linköping och vi var där ett ganska bra tag, tycker faktiskt om det stället! Tycker det är en härlig stämning typ haha. Sen gick vi väl lite fram och tillbaka från olika ställen resten av kvällen. Det var sjukt dött på stan igår haha, var typ ingen ute, men ändå lyckades jag ha en rolig kväll faktiskt!

Idag vaknade jag upp ganska sliten men eftersom jag har planer för dagen behövde jag ta mig upp skapligt, så jag har än så länge tvättat mitt hår, sminkat mig och ätit frukost. Snart måste jag faktiskt äta lunch, är inte alls hungrig då jag åt frukost för typ 2 timmar sen, men måste hinna äta innan jag ska iväg. Ska först möta upp Hannah och så ska vi ta outfitbilder, sen väntas ett 5 timmars jobbpass. Efter jobbet ska vi åka till Max och köpa med oss mat och sen åka hem till mig, myyys. Ikväll har vi också tänkt att planera typ allt inför London!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229