Köpenhamn dag 2

Gårdagen började med att vi promenerade bort mot Ströget, där vi skulle till restaurangen The union kitchen. Ett ganska hypat brunchställe i Köpenhamn som vi gärna ville testa. Lite väntetid för bord blev det men annars så var vi väldigt nöjda. Jättegod mat verkligen.

Nyhavn är ju ett måste när man är i Köpenhamn, absolut min favoritplats där. Husen är så fina, dock är det inte bara i Nyhavn det är fina färgglada hus, det hittar man verkligen överallt i Köpenhamn. Det ser väldigt molnigt ut på bilderna men det blev det precis när vi fotade, annars var detta en väldigt solig och varm dag.

Efter Nyhavn gick vi till Kristiania haha, för er som inte vet ett område som är känt för att människor säljer knark samt tar droger öppet. Och inte är det en myt, det var verkligen så. Jag har sett Kristiania innan men det var kul att se igen, men inget ställe man stannar länge så att säga. Inga bilder därifrån då det var fotoförbud, en man där vart nästan hotfull mot en kvinna för hon tog kort...Sen gick vi tillbaka mot Ströget för att kolla i lite affärer. Men ingen av oss shoppade något, var inte riktigt tanken med denna resa. Maten och allt kostade tillräckligt helt enkelt.

Slutligen åt vi middag på Illum Rooftop, som precis som det låter är en restaurang på ett tak, rättare sagt fanns det flera restauranger att välja mellan. Tyvärr vart detta inte en lika bra upplevelse som vi tänkte, maten var inte den bästa, särskilt inte Hannahs som blev väldigt missnöjd. Vi tyckte även servitörerna var lite otrevliga, betedde sig ”snobbigt” typ. Drinkarna var väl goda iallafall :-)

Efter middagen gick vi till hotellet för att börja föra. Och sen vid 01 ungefär drog vi ut och även denna kväll vart jätterolig! Vi var mestadels på klubben ”Chateu motel”, ett ställe där det var 18+(många har 21+ i Köpenhamn), bra musik, mycket rnb och hiphop som jag gillar, och skönt folk. Recommend!

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229