Jobbigt

Tack och lov har inte vädret sett ut sådär idag, det har istället varit strålande sol och åtminstone någon plusgrad hela dagen, vårkänslorna börjar komma sakta men säkert... Idag har jag endast haft en lektion och hade en lång sovmorgon, efter lektionen åkte jag hem och vara bara hemma och tog det lugnt ett tag. Sen åkte jag mot jobbet för ännu ett jobbpass, och nu ligger jag i sängen och kollar på Farmen vip.

Har skrivit om det här förut men är verkligen inte inne i en bra period nu, ingenting känns särskilt bra faktiskt. Jag borde må bättre än vad jag gör med tanke på att jag har sååå mycket att se fram emot, det känns knappt verkligt att jag har så mycket roligt framför mig. Men perioden som är nu, lixom nuet, är inte lika rolig direkt. Även om jag borde vara glad över vad som väntar, så tycker jag ändå man ska försöka leva i nuet och inte bara gå och vänta på bättre tider, men det finns inte så mycket som motiverar just nu.

Det enda som motiverar mig atm är typ att tjäna pengar inför London :-) Vill bara ha påsklov NU, allt jag behöver. Och så hoppas jag att jag kan bli av min utseendekris...och få tillbaka motivation till träning igen, och till skolan haha.... imorgon har jag iallafall studiedag och planerna är inga alls typ. Ska plugga, kanske träna med Hannah, men annars bara vara hemma. Behöver egentligen en heldag hemma känner jag, men vi hörs imorgon med uppdatering iallafall <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229