Instagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildaboman

Inne i en dipp

Nej men hej, hörni jag har inte börjat det nya året på bästa sätt faktiskt. Jag vet inte vad som hänt men jag har hamnat i någon dipp, jag har haft noll energi och varit så jäkla trött varenda dag. Jag har suttit varje dag och försökt planera vad jag ska göra med mitt liv framöver men jag kommer aldrig någon vart med något. Jag tror jag kanske satt upp så mycket mål och krav på mig själv att jag inte vet vart jag ska börja eller ta vägen riktigt. Och det här sjukt tråkiga vädret gör det inte bättre, jag vill bara gå in i våren nu direkt, då vet jag att jag får motivation och energi. Men jag vet ju att det väntas åtminstone två månader av kyla, regn, snö, blåst och mörker. Så det är lika bra att anpassa sig och acceptera läget.

Jag som varit så duktig på att träna hela 2019, har varit sämst på början av det här året. Har liksom hoppat träningen flera dagar i rad för jag varit så trött och omotiverad, jag förstår inte vad som händer. När jag kom hem från jobbet idag bara lade jag mig i sängen och har inte gjort något vettigt efteråt alls. Det var inte förens klockan 20 som jag övertalade mig själv att åtminstone ta en löprunda runt ån, och det var väldigt skönt att jag gjorde det faktiskt. Fick rensa tankarna lite samt känna mig lite duktigare som tränade tillslut.

Jag var så peppad på att komma igång med bloggen men jag har verkligen inte kunnat ta tag i det eftersom jag känt mig så konstig de senaste dagarna. Men jag ska sätta mig ner och skriva en lista (för jag älskar listor och det hjälper mig faktiskt) på vilka mål jag har för den här vintern/våren och hur jag ska gå tillväga. Jag måste bara få lite struktur och klarhet i det hela, för nu känns allt så rörigt. Jag måste också komma tillbaks till bra tränings- och mat rutiner igen, för jag mår verkligen inte bra när jag inte har de i mitt liv. Hur överdrivet det än låter känns det som alla resultat jag kämpade för 2019 med träningen är som bortblåsta nu, är tillbaks på ruta ett typ känns det som... så jag ska kämpa mig tillbaka nu.

Jag ska också ta tag i att sluta med mina p-piller och hitta några andra alternativt annat preventivmedel, för jag tror ärligt att de inte är bra för mig. Ju mer jag tänker på det så förstår jag ju att det inte är normalt att vara så upp och ner i sitt mående och humör som jag varit i flera år egentligen. Så det är nog dags så får vi se om det kan göra någon skillnad. Men nu vet ni iallafall varför jag hela tiden skriver att jag ska komma igång med bloggen men att det aldrig riktigt händer, jag måste komma tillbaka till mig själv lite bara, så kan jag fokusera helhjärtat på bloggen sen <3

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
ÅH låter helt rätt! Fokusera på dig själv så kommer du tillbaka starkare än nånsin!
nouw.com/malinhardstahl
hildaboman
hildaboman,
Ja men precis!💕
nouw.com/hildaboman