I'm back

Hej från en dålig bloggare!

Jag har faktiskt bra ursäkter vill jag börja med att säga. Igår skrev jag på mitt gymnasiearbete exakt hela dagen, och då menar jag verkligen det, började skriva 10 på morgonen och slutade halv 11 på kvällen. Men det resulterade i att jag faktiskt blev klar! Har gjort lite småändringar idag gällande fotnoter oså, men annars är jag klar!! Egentligen skulle det in imorgon (fredag) men det har skjutits upp till efter lovet, så att jag är i sådan bra fas känns bra.

Idag började jag med min dag med att kl 9:00 gå till Sweet Looks här i Tannefors där jag bor och gjorde mina fransar, otroligt smidigt att bara behöva gå några meter för att komma till salongen haha, och snabbt gick det också! Blev även nöjd med resultatet. Sen åt jag lunch med Hannah innan jag började skolan 12:40, lyssnade först på en föreläsning på psykologin som var väldigt seg tyvärr... synd då talaren pratade om ett viktigt ämne som hade behövt ett annat upplägg och en bättre talare. Sen hade jag engelska vilket blev sista lektionen. Efter skolan gjordes en del ärenden på stan innan jag åkte hem.

Resten av dagen har jag packat, tvättat håret, smörjt in mig med BUS och laddat ner filmer. Har verkligen spenderat hela kvällen åt detta. Det har verkligen slagit mig nu hur sjukt mycket packning jag har och jag vet inte hur jag ska kunna bära allt haha... har lixom tre stora väskor varav en är en skidväska. Kommer se sjukt ut när jag går runt med där. Jag borde iallafall sova nu eftersom jag ska upp ca 3:00... alltså om bara några timmar. Nästan ovärt att sova kan man tycka, men tror det kan vara bra att få några timmars sömn åtminstone. Vi hörs iallfall imorgon från när jag sitter på bussen! Eftersom att jag har så sjukt mycket tid på bussen kan det nog hända att jag gör lite inlägg, godnatt hörni <3


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229